οπου τα παιδια δημιουργουν!

Αγαπητοί φίλοι,

 Η  Dorothy Snot, με την αποκλειστική συνεργασία του http://www.elamazi.gr/, ξεκινά διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής με θέμα «Ο ερχομός της Άνοιξης»!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει όλον τον Μάρτιο, με «έπαθλο» μία εντελώς δωρεάν φοίτηση στο κέντρο προσχολικής αγωγής Dorothy Snot για την περίοδο 2010 – 2011 για τον πρώτο «νικητή» και δύο φοιτήσεις με έκπτωση 50% για τον δεύτερο και τον τρίτο! Επίσης, όλοι οι φίλοι μας που τα έργα τους θα ψηφιστούν στην πρώτη δεκάδα, θα κερδίσουν βιβλία και δωρεάν συμμετοχές στα δημιουργικά εργαστήρια της Dorothy Snot!

Επιπλέον, και οι τρεις πρώτοι νικητές θα κερδίσουν από ένα τριήμερο δωρεάν οικογενειακών διακοπών (δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό οποιοδήποτε μήνα εκτός από τον Αύγουστο) στα ξύλινα σπιτάκια του Δασικού Χωριού «Papades Village» στην Εύβοια, ευγενική προσφορά του δημιουργού του και φίλου Δημήτρη Πουλόπουλου!

Και το θέμα δεν σταματάει εδώ…Όλα τα έργα των παιδιών που θα συγκεντρωθούν, θα εκτεθούν αρχικά στον χώρο της Dorothy Snot για το μήνα Απρίλιο, ώστε όποιοι φίλοι μας θέλουν να μπορούν να τα δουν από κοντά. Στην συνέχεια, η έκθεση θα μεταφερθεί σε γνωστό χώρο τέχνης όπου στο τέλος της τα έργα θα εκτεθούν σε δημοπρασία και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Eμπρός λοιπόν, δώστε στα διαβολάκια σας πινέλα και χαρτί (ή οποιοδήποτε άλλο υλικό τα εμπνέει) και αφήστε τα να δημιουργήσουν!

Αναλυτικά, οι όροι και οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s