Σχολή Γονέων Dorothy Snot, 2η εβδομάδα

Η πρώτη συνάντηση αυτού του κύκλου της σχολής γονέων της Dorothy Snot, έγινε στον κήπο μας την προηγούμενη Παρασκευή 15 Μαίου. Ευχαριστούμε πολύ όσους γονείς βρέθηκαν κοντά μας και μοιράστηκαν εμπειρίες, προβληματισμούς και παραδείγματα αυθόρμητα, φιλικά και ζεστά. Θυμίζουμε ότι η 2η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή 22 Μαΐου 2009, με θέμα: “Φοβίες. Κατανοώντας τους φόβους των παιδιών.”

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης στη πρώτη συνάντηση, οι δίωρες συναντήσεις μας για τις επόμενες Παρασκευές, 7 με 9 το απόγευμα, ίσως χρειαστεί να γίνονται πλέον σε δυο τμήματα, ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος συζήτησης για όλους. Για το λόγο αυτό  παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν κάποια άλλη μέρα της εβδομάδας σας εξυπηρετεί εξ’ ίσου.

Θυμ’ιζουμε επίσης ότι δεν υπάρχει κόστος για την συμμετοχή. Φιλοδοξούμε όμως να ανακαλύψετε ενδιαφέροντες τρόπους προσέγγισης της προσωπικότητας και αποκωδικοποίησης της συμπεριφοράς των παιδιών, έτσι ώστε να απολαμβάνετε μια πιο αρμονική σχέση γονέα-παιδιού και να αντιμετωπίζετε τα καθημερινά θέματα με περισσότερη ψυχραιμία.

Επίσης, στον χώρο του σχολείου την ίδια ώρα οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απασχολούνται δημιουργικά συμμετέχοντας σε ομάδα θεατρικού παιχνιδιού με τον παιδαγωγό-εμψυχωτή Μανώλη Ματθαίου, με κόστος 20€ ανά παιδί (ειδική έκπτωση για περισσότερα παιδιά).  Η τιμή αυτή δεν ισχύει για τα παιδιά που είναι ήδη εγγεγραμμένα στον σταθμό μας (10€) , όπως επίσης για τα παιδιά των εργαστηρίων μας (15€).

Αυτή τη Παρασκευή το θέμα του θεατρικού παιχνιδιού είναι πειρατές και νεράιδες.

Ο καφές μας θα να είναι πάλι έτοιμος, αλλά τα κουλουράκια θα είναι σπιτικά. Από την παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς της Dorothy!

Σας περιμένουμε!

2 thoughts on “Σχολή Γονέων Dorothy Snot, 2η εβδομάδα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.