Σχολη Γονέων Dorothy Snot απο 15 Μαιου

Με πολύ χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Σχολή Γονέων της Dorothy Snot θα ξεκινήσει έναν νέο κύκλο θεμάτων συζήτησης από 15 Μαΐου 2009.

Οι δίωρες συναντήσεις μας έχουν προγραμματιστεί για όλες τις Παρασκευές, από την 15 Μαΐου μέχρι και την 18η Ιουνίου, 7 με 9 το απόγευμα. Δεν υπάρχει κόστος για την συμμετοχή.

Φιλοδοξούμε όμως, στον πολύτιμο χρόνο που θα διαθέσετε συζητώντας μαζί μας και με τις ψυχολόγους μας, να ανακαλύψετε ενδιαφέροντες τρόπους προσέγγισης της προσωπικότητας και αποκωδικοποίησης της συμπεριφοράς των παιδιών, έτσι ώστε να απολαμβάνετε μια πιο αρμονική σχέση γονέα-παιδιού και να αντιμετωπίζετε τα καθημερινά θέματα με περισσότερη ψυχραιμία.
Κάτι σαν τα «θέματα sos » στο σχολείο! Πόσοι δεν ευχηθήκαμε , ακόμη και οι καλύτεροι μαθητές, να είχαμε τα «θέματα» όταν πιεζόμασταν και ο χρόνος μας ήταν λιγοστός; Να ένας λόγος λοιπόν να βρεθούμε! Για τα «sos», νομίμως τώρα πια, και….. με πολύ αγάπη! Το θέμα αυτής της Παρασκευής είναι: “Κατανοώντας τη συμπεριφορά των νηπίων/παιδιών. Ο “καλός γονέας”.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων όσους βρεθούν κοντά μας. Γονείς που ακούν, κρίνουν, ευτυχώς αμφισβητούν και δεν αντιμετωπίζουν εαυτούς ως αυθεντίες ή κινητά ποινολόγια!

Στον χώρο του σχολείου την ίδια ώρα, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απασχολούνται δημιουργικά συμμετέχοντας σε ομάδα θεατρικού παιχνιδιού με τον παιδαγωγό-εμψυχωτή Μανώλη Ματθαίου, με κόστος 20€ ανά παιδί (ειδική έκπτωση για περισσότερα παιδιά). Η τιμή αυτή δεν ισχύει για τα παιδιά που είναι ήδη εγγεγραμμένα στον σταθμό μας, όπως επίσης για τα παιδιά των εργαστηρίων μας.

Αυτήν τη Παρασκευή το θέμα του θεατρικού παιχνιδιού είναι “Παραμύθι και συναισθήματα”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.